Meteen naar de inhoud
Etusivu » Blog » Waarom Osdorp echt interessant kan zijn

Waarom Osdorp echt interessant kan zijn

  • by

Dit biedt Osdorp

Hoewel Osdorp misschien niet bovenaan de lijst staat voor attracties heeft dit deel van Amsterdam meer te bieden dan je denkt. Niet alleen is het leuk om hier een wandeling te maken, er is genoeg te doen op het gebied van sport en cultuur. Ook met kinderen kun je hier een fijne tijd beleven.

Dit vind je in Osdorp

Op de eerste plaats kun je je in Osdorp vrolijk uitleven in het Bounz centrum, met oneindig veel springkussens. Leuk met kinderen, al kunnen die zich ook helemaal uitleven in de plaatselijke vestiging van Monkey Towns. Er is in Osdorp zelfs een compleet kinderspeel cafe aanwezig. Alleen of met een gezin, er zijn dus genoeg mogelijkheden in Osdorp.

Ook als je liever buiten tijd doorbrengt, kun je in Osdorp genoeg beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fijne boottocht? Als het gaat om het vinden van een breed aanbod aan activiteiten, is het helemaal prachtig dat alle mogelijkheden van Amsterdam zich ook op een steenworp afstand bevinden. Een mooi museum zoals het Rijksmuseum is dus altijd om de hoek.

Plan jouw bezoek aan Osdorp

Waarom Osdorp? Nou, je vindt hier onder de rook van Amsterdam een hoop activiteiten, voor zowel kinderen als volwassenen. Zwemmen, boottochten, theater, Osdorp is misschien niet het stadsdeel waar je eerst voor kiest, maar daarmee juist een verborgen pareltje. Met onze tips kun jij nu op zoek naar de beste bijpassende horeca en hotels.