Meteen naar de inhoud

Tuincentrum Osdorp

Het Tuincentrum Osdorp

Naast het winkelen in het winkelcentrum van Osdorp, is er in de wijk nog een geweldige winkel te vinden. Het tuincentrum Osdorp heeft alles wat je van een tuincentrum mag verwachten. Winkelen in tuincentrum Osdorp is een dagje uit, er is zelfs een restaurant! Je kan er terecht als je nieuwe planten zoekt voor zowel in- als buitenhuis. Maar dat is niet het enige! Het tuincentrum heeft namelijk zoveel meer te bieden! Wat dacht je bijvoorbeeld van tuinmeubelen? Ook daarvoor heeft het tuincentrum Osdorp een speciale afdeling ingericht.

In Tuincentrum Osdorp kan je ook terecht als je een liefhebber bent van barbecueën. Het tuincentrum heeft namelijk het grootste assortiment barbecues van Amsterdam en omstreken!

Het Familiebedrijf

De oprichting van het tuincentrum Osdorp gaat helemaal terug naar 1960. In dat jaar besloot de heer Ottenhof een hoveniersbedrijf te beginnen. Vandaag de dag is het tuincentrum nog steeds te vinden op diezelfde locatie.

Het tuincentrum is een echt familiebedrijf. In 1984 kwam de zoon van de heer Ottenhof in de zaak te werken. Hij leerde de kneepjes van het vak, en tien jaar laten nam hij het roer over. En hij had grootse plannen voor het tuincentrum!

Tuincentrum Osdorp

Het tuincentrum vandaag de dag

Het tuincentrum is vandaag de dag nog steeds een familiebedrijf. Maar dat zie je er niet zomaar aan af! Er werken namelijk meer dan 70 mensen voor het bedrijf! Toch proberen ze de sfeer van een knus familiebedrijf te behouden en dat lukt aardig.

Het bedrijf begon met het verkopen van kleinere planten, maar door de jaren heen is het assortiment enorm uitgebreid. Tegenwoordig zijn er in het Tuincentrum Osdorp ruim 40.000 artikelen te koop. De totale oppervlakte van het tuincentrum is ook erg gegroeid en beslaat nu ruim 3,3 hectare!

Belangrijke informatie over Tuincentrum Osdorp

Als je een bezoek wilt brengen aan het tuincentrum dan kan dat makkelijk met de auto. Er zijn namelijk wel honderden gratis parkeerplaatsen! Dus je hoeft je geen zorgen te maken over dure parkeerkosten. En mocht je na een dagje shoppen honger hebben dan kan je terecht in het restaurant ’t Tuinterras. Neem je kinderen gerust mee, want er is een kinderparadijs.

In het Tuincentrum Osdorp kan je ook fijn kerstshoppen. De kerstshow is ieder jaar het bezoeken waard. En daar houdt het niet op! Voor sfeer in het huis zijn er kaarsen, lampen, meubelen, vazen en nog veel meer. En het winkelcentrum Osdorp is niet ver weg, dus je kan gelijk door!

Tuincentrum Osdorp