Meteen naar de inhoud
Etusivu » Blog » Alles over de Veiligheidsdagen Osdorp

Alles over de Veiligheidsdagen Osdorp

  • by

Bezoek de veiligheidsdagen Osdorp

Op zoek naar een leuk uitstapje met het hele gezin? Overweeg dan de veiligheidsdagen in Osdorp. Dit evenement biedt spannende activiteiten voor jong en oud en geeft de brandweer de gelegenheid om zichzelf te presenteren. Lees hier wat je mag verwachten en hoe je je hier op voorbereidt.

Dit zijn de Osdorp Veiligheidsdagen

De Osdorp Veiligheidsdagen zijn een evenement waarbij de verschillende veiligheidsdiensten zichzelf presenteren. Niet alleen staan er brandweerauto’s geparkeerd, ook de politie komt aan bod. Naast dat er dus veel te leren valt over deze diensten, zijn er ook spannende activiteiten. Voor kinderen is er natuurlijk de leuke mogelijkheid om in een politieauto plaats te nemen.

De Veiligheidsdagen zijn dan ook in het bijzonder gericht op kinderen. Er zijn natuurlijk veel jongens en meisjes die later bij de politie of brandweer willen werken en dit evenement geeft de gelegenheid om een nieuwe generatie te leren over het vak. Er mogen dan ook heel veel vragen gesteld worden!

Veel plezier op de Veiligheidsdagen Osdorp

De Veiligheidsdagen Osdorp zijn gratis toegankelijk. Je kunt dus eenvoudig last-minute even binnen komen wandelen en kunt je hier heel kort, of juist een paar uur, vermaken. Als je van buiten de stad komt, kun je jouw bezoek aan de veiligheidsdagen ook nog combineren met een bezoek aan Amsterdam zelf.